KÉT GENERÁCIÓS, VÁLLALKOZÁSRA IS ALKALMAS 3 SZINTES HÁZ REMEK ÁRON RÁKOSCSABA-ÚJTELEPEN

  • 99 000 000 Ft
  • Feladva: 2022/01/14
    • Rákoscsaba-Újtelep, Budapest 17 - XVII. kerület, Budapest, Magyarország

KÉT GENERÁCIÓS, VÁLLALKOZÁSRA IS ALKALMAS 3 SZINTES HÁZ REMEK ÁRON RÁKOSCSABA-ÚJTELEPEN

Eladóvá vált Rákoscsaba-Újtelep jól megközelíthető, csendes utcájában egy remek elrendezésű, szépen karbantartott, részben felújított, 3 szintes, 80 + 80 + 64 m2-es nagyszerű családi ház, mely nem csak két generáció együttélésére, de akár vállalkozás folytatására is ragyogóan alkalmas.

Az összesen több, mint 220 nm lakható és használható alapterületű ház 1983-ban épült az 544 m2-es telken, építőanyaga B30-as tégla, a tető pala héjazatot kapott. A ház nagyon jó állapotban van, statikailag és alapjaiban rendkívül erős, nem csak száraz és szépen karbantartott, de a közelmúltban korszerűsítésre került a fűtési rendszer, a földszinti konyha-étkező, több helyiség burkolata, 2020-ban pedig a ház összes ablaka és a bejárati ajtó is cserélve lett.

Helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben és méretben:
- a földszinten közlekedő, fürdőszoba, külön wc, kamra, konyha-étkező, valamint 3 szoba. Ezen a szinten az egyik szobából nyílik egy 8,5 nm-es terasz is.
- az emeleti szinten a közlekedő egy közös társalgó helyiséggé lett bővítve, ahonnan 2 szoba, egy fürdőszoba és egy kis konyha nyílik, valamint innen közelíthető meg két tetőtéri tároló-szárító helyiség, illetve az egyik szobából egy majdnem 4 nm-es erkély.
- a pince szinten a gépkocsi tárolón kívül van egy közlekedő, ahonnan a földszintre vezető lépcső kapott helyet, valamint további négy helyiség.

A környék csendes, sok az új vagy felújított ház, a környezet fiatalos. A háztól 3 perc sétára van a 198-as, valamint a 176E járatok megállója, melyeknek köszönhetően Rákoskeresztúr központ 15 perc alatt, az Örs vezér tere pedig 30 perc alatt közvetlenül elérhető.
Továbbá 10 perc sétatávolságban van óvoda, iskola és bevásárlási lehetőségek is.

A korábban gáz cirkó üzemelésű fűtési rendszer helyett 2020-ban a ház korszerű és takarékos, hőszivattyús fűtési, és egyben hűtési megoldást kapott, a 3 db nagy teljesítményű Toshiba készüléknek köszönhetően. A H tarifa engedélyezés és igénylés megtörtént.

2020-ban minden ablak műanyag, 5 légkamrás, két rétegű üvegezésű nyílászáróra lett cserélve.

A földszinti konyha egy éve került felújításra, a vadonatúj szekrényeken és burkolatokon kívül új gáztűzhely és elektromos sütő is helyet kapott, melyek részei a vételárnak.

Az emelet, azaz a tetőtér 40 cm-es aminocell hőszigetelésű, az alapterület akár még bővíthető.

Az emeleti szobák, a földszinti konyha-étkező és a közlekedők új laminált parketta burkolatúak, a földszinti szobák parkettásak, a képeken is láthatóan. A fürdőszobák, a wc és az emeleti kis konyha felújítása a ház új lakóinak elképzelése szerint történhet.

Amennyiben önnek vállalkozása is van, vagy csak sok tároló helyre van szüksége, a garázs szint helyiségei ragyogó megoldást jelenthetnek.

A házban ipari áram került bekötésre (3 fázis, 380 V), valamint a fogyasztásmérés szintenként lehetséges a külön villanyóráknak köszönhetően.

Ha alkalmi áron szeretne egy jól megépített, részben már felújított és korszerűsített, nagy alapterületű és jó elrendezésű házat venni családjának, ahol akár két generáció is helyet kaphat, ne habozzon, hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!
A ház tehermentes, az adásvételt követően rövid időn belül költözhető.

Az ingatlan akár banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani. Jó szívvel ajánlom önnek a 30 bankkal kapcsolatban álló hitelcentrumunk díjmentes konzultációját!

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is, ingatlanjogászunk gyorsan, de körültekintően, kedvezményes díjazás ellenében készíti el önnek az adásvételi szerződést.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu


Alapterület (m2): 224
Szoba: 5
Félszoba: 0
Emelet: földszint
Pince: Van
Fűtés: hőszivattyú
Lift: Nincs
Kilátás: kertre néző
Komfort: duplakomfortos
Belmagasság: 3m alatt
Állapot: jó állapotú

Oszd meg: E-mail Facebook Twitter LinkedIn Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések