RAGYOGÓ ELOSZTÁSÚ, VILÁGOS LAKÁS A GLORIETT LAKÓTELEPEN

  • 43 800 000 Ft
  • Feladva: 2022/05/15
  • Módosítva: 2022/05/25
    • Gloriett Lakótelep, Budapest 18 - XVIII. kerület, Budapest, Magyarország

RAGYOGÓ ELOSZTÁSÚ, 73 NM-ES, VILÁGOS LAKÁS ELADÓ A GLORIETT LAKÓTELEPEN
AMAZINGLY DISTRIBUTED, 73 M2 BRIGHT APARTMENT FOR SALE IN GLORIETT HOUSING ESTATE IN DISTRICT 18.

A lakás ára: 43.800.000,- forint

Telefon: +36 70 63 73 773

Kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken, ugyanakkor kikapcsolódásra, akár túrázásra is alkalmas zöld környezettől néhány percre, 6 emeletes, két liftes házban eladó egy ragyogó elosztású, nappali + két hálószobás, étkezős, 73 nm-es, költözhető, ám felújítást igénylő állapotú, világos, 3. emeleti panel lakás.

A lakás igazán remek elosztású: alaprajz szerinti elrendezésben előszoba és közlekedő, tágas étkező, konyha, fürdőszoba és külön wc, valamint három szoba található benne. A szobák mindegyike külön bejáratú, a lakásban több praktikus beépített gardrób segíti a berendezkedést.

A 21 nm-es nappali déli, délnyugati tájolású, a konyha, valamint a 14 és 12 nm-es szobák délkeleti tájolásúak, így az egész lakás szép világos, benapozott.

A lakás a 2010. környéki években esett át felújításon, ekkor új burkolatokat kapott, valamint minden nyílászáró cserélve lett műanyagra. Minden ablak redőnyözött és szúnyoghálóval is ellátott.

A lakás karban- és rendben tartott, a konyha és a fürdőszoba a képeken is látható használható állapotú, de műszakilag és esztétikailag felújítást igényel.

A lakás házközponti fűtéses, a hőleadók radiátorok és hőmennyiségmérőkkel ellátottak.

A közös költség a fűtési költséggel, a gáztűzhely miatti gázdíj átalánnyal és egyéb, a társasházat terhelő arányos költségekkel, valamint a felújítási alapba fizetendő összeggel együtt havonta összesen kb. 43 ezer forint. A vízhasználat és az áramdíj fogyasztás alapján fizetendő.

A társasház mind műszakilag, mind pénzügyileg rendezett, jó lakóközösségű. A felújítások folyamatosak, szigetelés korábban megtörtént, a háznak külön, bérleti díjakból származó bevételei is vannak.

A lakáshoz tartozik egy kb. 1-1,5 nm-es tároló rekesz a földszinten.

A háztól sétatávolságban elérhető minden, a napi élethez szükséges intézmény és üzlet: bölcsőde, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, üzletek, a nagyobbak közül Lidl, Aldi, Spar, DM.
A háztól bő 100 méterre van a 194, 194B és 194M járatok megállója, de a közelben járnak a 198-as és 36-os buszok, valamint éjszakai járatok is.
A lakótelep mellett található a Halmi erdő, mely remek sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt játszóterekkel, kutyafuttatóval, padokkal ellátott pihenőhelyekkel, futó útvonalakkal és különféle sportpályákkal.

Az ingatlan per- és tehermentes, jelenleg már üres, így gyorsan, gördülékenyen birtokba adható.

A lakást jó szívvel ajánlom családosok, gyermekesek számára, de az elhelyezkedése és a ház liftes volta miatt remek otthon az idősebb generáció számára is. Tágas, napos, a környéken minden elérhető. Ez egy igazán remek vétel lehet az ön számára!

Az ingatlan akár banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani. Jó szívvel ajánlom önnek a 30 bankkal kapcsolatban álló hitelcentrumunk díjmentes telefonos konzultációját és szakszerű ügyintézését.

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is, ingatlanjogászunk gyorsan, de körültekintően, kedvezményes díjazás ellenében készíti el önnek az adásvételi szerződést.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
==========


Alapterület (m2): 73
Szoba: 3
Félszoba: 0
Emelet: 3
Pince: Nincs
Fűtés: házközponti(egyedi mérő)
Lift: Van
Kilátás: utcai
Komfort: összkomfortos
Belmagasság: 3m alatt
Állapot: felújítandó

Oszd meg: E-mail Facebook Twitter LinkedIn Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések