KŐBÁNYA-ÓHEGYEN 34 M2-ES ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ; +36706373773

  • 31 900 000 Ft
  • Feladva: 2022/08/28
    • Óhegy, Budapest 10 - X. kerület, Budapest, Magyarország

KŐBÁNYA-ÓHEGYEN 34 M2-ES ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ

(For the english version please scroll down!)

AZ ÓHEGY-PARK KÖZELÉBEN, CSENDES KÖRNYEZETBEN ELADÓ EGY 34 M2-ES, 1 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, ERKÉLYES TÉGLA LAKÁS

A lakás egy három szintes, tégla építésű, lift nélküli társasház 2. emeletén található.
Az ingatlan jó elosztású, alaprajz szerinti elrendezésben egy 18 m2-es szoba, egy konyha, ablakos, kádas fürdőszoba és egy tároló helyiséget is magában foglaló előszoba van a lakásban.

A szoba parkettás, innen nyílik az erkély, melyet éppen a reggeli nap sugarai érnek.

A konyhában praktikus, jó állapotú és mutatós konyhaszekrény van gázfőzőlappal és sütővel, melyek a vételár részét képezik.

A fürdőszobában elegendő hely van a mosógép elhelyezésére is.

Műanyag nyílászárók és néhány éve cserélt burkolatok vannak az egész lakásban.
A felújítás során új cirko gázkazánt kapott a lakás, így a fűtés és a melegvíz előállítása ennek segítségével történik. A gázdíjat a jelenlegi tulajdonos átalányban fizeti, havi összege 10-11 ezer forint.

A lakáshoz tartozik egy zárható tároló is a pinceszinten.

A társasház mind műszakilag, mind pénzügyileg rendezett, jó lakóközösségű, csendes, a szomszédok barátságosak. A közös költség összege 9.875 forint. A közös képviselet gondoskodó és segítőkész.

A ház közelében tömegközlekedés, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, kirándulási lehetőségek perceken belül elérhetőek gyalog és tömegközlekedéssel, valamint autóval egyaránt.
A háztól sétatávolságban van bevásárlóközpont, Lidl, Penny és Interspar üzletekkel. Két megállónyira van az Újhegyi bevásárlóközpont is, ahol Auchan, DM és különböző ruházati üzletek, gyógyszertár van.
A KÖKI a házhoz közeli buszmegállókból 12-15 perc alatt elérhető.

A ház közelében bölcsőde, óvodák és iskolák, gimnáziumok, uszoda, játszótér is található, valamint sétatávolságban van a főváros egyik legszebb ligete, a 15 hektáros Óhegy park is, ahol játszótér, futókör, KRESZ park, bicikliút, szánkódomb és kutyafuttató is segít a kikapcsolódásban, sportolásban.

Miért érdemes Kőbányára és ezen belül Óhegy városrészbe költözni? :-) Például azért is, mert:
- Kőbánya 2 675 ezer négyzetméternyi gondozott park területtel rendelkezik, ami fővárosi viszonylatban a legnagyobb ilyen terület.
- Óhegy városrész központja pedig, a 148 méter magas Ó-hegy, közel azonos magasságú, mint a budai Várhegy és a Gellért-hegy, éppen ezért némely pontjáról kitűnő panoráma tárulhat a szemünk elé.

Az ingatlan per- és tehermentes, gördülékenyen birtokba adható.

A lakást jó szívvel ajánlom befektetési célra is, mivel könnyen bérbeadható, de remek választás fiatalok számára is kezdő lakásként, illetve egyedülállóak számára, mivel egy élhető lakóterű, jó kis lakásról van szó.

Az ingatlan akár banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani. Jó szívvel ajánlom önnek a 30 bankkal kapcsolatban álló hitelcentrumunk díjmentes konzultációját és ügyintézését.

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is, ingatlanjogászunk gyorsan, de körültekintően, kedvezményes díjazás ellenében készíti el önnek az adásvételi szerződést.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
==========
34 M2 APARTMENT WITH BALCONY FOR SALE IN KőBÁNYA-ÓHEGY

NEAR THE ÓHEGY PARK, IN A QUIET ENVIRONMENT, A 34 M2, 1-ROOM BRICK APARTMENT IN GOOD CONDITION WITH A BALCONY FOR SALE

The apartment is located on the 2nd floor of a three-storey, brick-built condominium without an elevator.
The propertyis well distributed, according to the floor plan the apartment has an 18 m2 room, a kitchen, a bathroom with a window and a bathtub, and an entrance hall with a storage room.

https://ving.hu/ingatlan/kobanya-ohegyen-34-m2-es-erkelyes-lakas-elado


Alapterület (m2): 34
Szoba: 1
Félszoba: 0
Emelet: 2
Pince: Van
Fűtés: gáz(cirko)
Lift: Nincs
Kilátás: panorámás
Komfort: összkomfortos
Belmagasság: 3m alatt
Állapot: jó állapotú

Oszd meg: E-mail Facebook Twitter LinkedIn Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések