82 NM-ES GYÖNYÖRŰ POLGÁRI SAROKLAKÁS A DÓZSA GYÖRGY ÚTON

  • 65 000 000 Ft
  • Feladva: 2022/05/25
  • Módosítva: 2022/05/25
    • Budapest 14 - XIV. kerület, Budapest, Magyarország

82 NM-ES GYÖNYÖRŰ POLGÁRI SAROKLAKÁS ELADÓ A DÓZSA GYÖRGY ÚTON

A Városligettől néhány perc sétára, a Dózsa György úton, egy, a múlt század első évtizedének végén épült, de műszakilag folyamatosan karbantartott és megújított, különlegesen szép szecessziós „bérpalotában” eladó egy rendkívüli, világos és tágas, 82 nm-es, 2 szoba + hallos kialakítású gyönyörű polgári saroklakás.

A lakás az alaprajzon látható elrendezésben előszobát, hallt, az ebből nyíló két szobát, valamint konyhát, kamrát, fürdőszobát és külön wc-t foglal magában.

1996-ban a lakás felújításon esett át, melynek során a villany- és vízvezetékek, a csatornázás, valamint a burkolatok egy része cserélve lett. Azóta irodaként funkcionál. Ennek megfelelően az ingatlan jó állapotú, csupán esztétikai felújítást igényelhet.

A lakás hangulatos patináját a lépcsőházon és körfolyosón túl a 30 és 18 m2-es szobák kapcsolt gerébtokos ablakai, a nagyobbik, nyugati tájolású szoba egyedi, ablakos sarokkialakítása, a gyönyörű kétszárnyú, jó állapotú fa ajtók is adják, a belmagasság pedig a tágas térérzetet, mely egyébként is jellemző a lakásra, szintén emeli.

A társasház házközponti fűtésű, a lakásban a hőleadók eredeti öntöttvas radiátorok, a melegvizet villanyboiler szolgáltatja. A fürdőszoba kádas.

Minden ablak redőnyözött, a szobák és a hall padlója fa parketta. A lakás klímával és riasztóval is ellátott.

Az öt emeletes, egyébként nyolc szintes, liftes épület stabil anyagi helyzetű, műszakilag folyamatosan megújul, a pincében helyet kapott kazán két éve lett cserélve jelentős anyagi ráfordítás árán, most a kéménykiemelések előírt kivitelezése várható. A közös költség 31 ezer forint. A lakóközösség jó, a ház tiszta, nyugodt és csendes, a forgalom zaját teljesen kizárja.

A korábban több hírességnek is otthont adó tégla építésű, rendkívül hangulatos ház különlegessége többek között, hogy a homlokzatot domborművek, a lépcsőházat pedig Zsolnay tűzzománc porcelán csempék és szintén égetett Zsolnay porcelán figurális díszítő elemek díszítik.

Parkolni a környező utcákban lehet, a kerületben lakóhelyenként két, lakosonként egy gépkocsit lehet díjmentes parkolásra bejelenteni.

A háztól néhány perces sétatávolságban számtalan megálló van, a közlekedés ragyogó. Szintén pár perces sétával elérhető minden, a napi élethez szükséges intézmény és üzlet.

Jó szívvel ajánlom ezt a gyönyörű lakást mindazoknak, akik egy patinás, történelmi atmoszférájú házban, jól ellátott környéken, remek közlekedési feltételekkel rendelkező, tágas, világos polgári otthont keresnek.

Ajánlom ugyanakkor irodának is a rendkívül jó lokáció és kiváló infrastruktúra miatt.

Valamint kitűnő választás befektetésnek is: elhelyezkedése folytán könnyen és gyorsan kiadható hosszabb távra is, de a turisták számára is valóságos gyöngyszem lehet.

Arra való igény esetén a szomszédos lakás megvásárlására is van lehetőség.

A lakástól néhány perc sétára található az 1–1,2 km²-es, kb. 6500 fával rendelkező Városliget Európában is egyedülálló kikapcsolódási és kulturális zöldfelületi centrum, ahol most nem csak egy, a Millenniumi idők óta példátlan kulturális intézményfejlesztést valósítanak meg, hanem az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkája is zajlik. A háztól karnyújtásnyira elérhető már többek között a Városligeti Sportcentrum, a Nagyjátszótér vagy Budapest legkomplexebb kutyás élményparkja és egy különleges Rózsakert is, hogy csak néhányat említsünk a Városliget újabb objektumai közül.

Az ingatlan per- és tehermentes, gördülékenyen birtokba adható. Banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen bankfüggetlen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani.
Energetikai tanúsítvány elkészítését gyorsan és kedvezményes áron vállaljuk, ezen kívül rendelkezésre állunk ingatlanjogi szolgáltatásokkal is.
Ingatlanügylete előtt kérje díjmentes előzetes ügyvédi tanácsadásunkat!

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
-----


Alapterület (m2): 82
Szoba: 3
Félszoba: 0
Emelet: félemelet
Pince: Nincs
Fűtés: házközponti
Lift: Van
Kilátás: utcai
Komfort: összkomfortos
Belmagasság: 3m felett
Állapot: jó állapotú

Oszd meg: E-mail Facebook Twitter LinkedIn Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések