1156 Budapest, Páskomliget utca

  • 28 900 000 Ft
  • Feladva: 2021/06/08
  • Módosítva: 2021/06/08
    • Újpalota, Budapest 15 - XV. kerület, Budapest, Magyarország

!!!Panelprogramos, parkra néző, napfényes lakás Újpalotán!!!

Ez a panelprogramban részt vett lakás az irányára ellenében nyújt 66 valós nm-t, 3 nagy, napfényes ablakkal rendelkező szobát, a nappaliból nagyon szép kilátást a zöld, parkosított részekre. Egyedi mérős központi fűtéses, légkondicionáló is van. Az épület bejárata nemrég kapott új burkolatot és a kertet is nagyon szépen elrendezték. Tájolása északnyugati; még a konyhában is nagy ablak található. Van tároló a lakáson belül és egy gardróbnak használható helység is. A fürdőszoba és a toalett külön helységekben.

A lakás magasan van (nem legfelső szint), de 2 lift is működik az épületben. Legnagyobb előnyének a parkok és a piac közelségét tartom. A közlekedés a hírekkel ellentétben jó Újpalotán, maximum 30 perc alatt a központba tudunk jutni ( villamosok: 69, 62A, 3; buszok: 5, 7, 7E, 8E, 133E).

A sok parkosított rész és játszótér miatt kutyatartóknak, kutyás családoknak, akik kicsit nagyobb lakásra vágynak kedvező áron, úgy gondolom, hogy ez egy nagyon fair ajánlat!

További információért hívjanak bizalommal a +36 20 486 9771 -es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a samu.veronika@dh-hu email címre!

Referencia szám: LK073109


Alapterület (m2): 66
Szoba: 1
Félszoba: 2
Emelet: 10 felett
Pince: Nincs
Fűtés: házközponti(egyedi mérő)
Lift: Van
Kilátás: kertre néző
Komfort: összkomfortos
Belmagasság: 3m alatt
Állapot: jó állapotú

Oszd meg: E-mail Facebook Twitter LinkedIn Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések