1085 Budapest Somogyi Béla utca

  • 67 800 000 Ft
  • Feladva: 2021/06/29
    • Budapest 08 - VIII. kerület, Budapest, Magyarország

VIII. kerület kedvelt részén, a PALOTANEGYEDBEN ELADÓ LAKÁS
Tisztelt Lakás keresők!
Szeretném figyelmükbe ajánlani a következő 74 nm-es, első EMELETI lakást!
Az ingatlanban 2 KÜLÖN NYÍLÓ teljesértékű SZOBA, nappali, ÉTKEZŐS KONYHA, fürdő WC-vel, és KAMRA került kialakításra, minden helyiség ablakos, ezáltal folyamatosan biztosítható, a friss levegő és a természetes fény ellátás!
2017-ben TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTTÁK, amikor is az ÖSSZES NYÍLÁSZÁRÓ, a teljes víz-, és villamoshálózat, hideg-, és melegburkolat, konyhai és fürdőszobai BERENDEZÉSEK mind CSERÉLVE LETTEK, valamint az akkori gázkonvektoros FŰTÉST ELEKTROMOS mennyezeti PANELEKKEL korszerűsítették. Minden helyiség KÜLÖN fali egységgel SZABÁLYOZHATÓ és fűtésgazdálkodási szempontból a kisebb szobán kívül, ahol a BELMAGASSÁG lehetőséget ad egy GALÉRIA KIALAKÍTÁSÁRA, mindenhol álmennyezet került kialakításra, valamint bevezetésre került az ÉJSZAKAI ÁRAM is.
A további FÉNYFORRÁST a fűtőpanelek körül stílusosan kialakított LED-világítás biztosítja,
Belsőudvari ELHELYEZKEDÉSÉNEK köszönhetően RENDKÍVÜL CSENDES, és akár a BESZERELT inverteres HŰTŐ- FŰTŐ KLÍMA használata nélkül is állandó a KELLEMES hőmérséklet!
A környék nyújtotta BIZTONSÁGÉRZETET tovább fokozza számkódos kaputelefon, valamint, az emeletek külön zárhatósága! Az épületet folyamatosan KARBANTARTJÁK, 2017-ben és 2018-ban sort kerítettek az ÖNKORMÁNYZATTAL KÖZÖSEN a tűzfal renoválására és a tető cseréjére.
DÍJMENTES PARKOLÁS kérelmezhető tulajdonosok számára, de a TÖMEGKÖZLEKEDÉS is kiváló; számos busz család, éjszakai busz, villamos, és metró könnyíti meg SÉTATÁVOLSÁGON BELÜL a rohanó mindennapokat.
BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG minden formája megtalálható, kisboltok, Corvin bevásárló központ, Rákóczi téri VÁSÁRCSARNOK, továbbá oktatási és kulturális tevékenységhez általános-, és középiskolák, egyetemek, könyvtárak, az ERKEL SZÍNHÁZ, CORVIN MOZI, MAGYAR NEMZETI MÚZEUM, Kreatív Hobbi központ, de akár csak egy békés kávézás is mind biztosítottak minimális távolságra.
EGÉSZSÉGÜGYI ellátás TELJESKÖRŰEN intézhető a környező korházakban, egészségcentrumokban!
Bátran ajánlom családoknak, összeköltöző egyetemistáknak, de akár kezdő pároknak is!


Alapterület (m2): 74
Szoba: 2
Félszoba: 0
Emelet: 1
Pince: Nincs
Fűtés: elektromos
Lift: Van
Kilátás: udvari
Komfort: komfortos
Belmagasság: 3m alatt
Állapot: felújított

Oszd meg: E-mail Facebook Twitter LinkedIn Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések